Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyną

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nigdy nie pisałem na forum o sprawach osobistych, ale nie mam juz sie kogo spytać.

Więc tak zakochalem sie w pewnej dziewczynie, ona we mnie tez i ja mam problem obawiam sie związku, ponieważ będą sie śmiali i wytykali palcami itp... Obawiam sie tego bo to nie jest mile jak każdy znajomy sie śmieje z ciebie. Co zrobic? Chodzić z nią czy nie?

Proszę nie pisać glupich odpowiedzi....

Opublikowano

Chyba powinni Ci zazdrościć, a nie się śmiać

Juz rok temu bylem z nią ale sie rozeszlismy, i właśnie rok temu każdy sie śmiał. Śmiali sie... Nie wiem o co w tym chodzi....

Opublikowano

Ależ oczywiście :D! Ale.. pomyśl. Jeśli naprawdę ją kochasz, to czy interesują Cię inni? Po co Ci oni? No po co? Wytykać palcami? Ciebie? Za to, że masz dziewczynę? Proszę Cię :D! Zawsze wybieraj miłość :)

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Nie musicie tego pokazywac publicznie

Ja mieszkam w małej miejscowosci, i tam jak jebniesz bąka to każdy Wie.

Opublikowano

Dlaczego się niby śmieją? Ciekawe towarzystwo masz.

Jeśli się niby kochacie to powinniście mieć wyjebane na to co sądzą inni.

Przez pewien okres mialem wyjebane, ale potem to zaczyna dobijac, jak dogaduja

A dlaczego oni mają się śmiać?

Nie Wiem czemu oni sie śmieja, Nie lubią jej czy cos.....

Opublikowano

To co to za dziewczyna brzydka czy coś? może dlatego ze maja złą opinie o niej tak samo ja mam w szkole jest brzydka itp koleś chodził z nią i rzucił ją bo sie każdy z niego śmiał

Opublikowano

Serio? Będziesz się przejmował głupimi kolegami? Pokaż, że masz więcej oleju w głowie. Ty chcesz być z dziewczyną, dziewczyna chce być z Tobą - nie widzę przeciwwskazań. Pogadają, pośmieją się i im przejdzie.

#don't care

Opublikowano

To co to za dziewczyna brzydka czy coś? może dlatego ze maja złą opinie o niej tak samo ja mam w szkole jest brzydka itp koleś chodził z nią i rzucił ją bo sie każdy z niego śmiał

Dla mnie nie jest brzydka, ona jest ładna. Ale moj przyjaciel kiedys powiedział ze jak by miał mieć taka dziewczyne to by wolał nie mieć.....

I to mnie ruszyło, moze przejmuje sie zabardzo opinia innych?

Opublikowano

Ale jak się śmieją? Że się ruchacie czy co? xD U mnie jak ktoś ma dziewczyne to się nie wtrąca, po prostu nic nie mówi. Zmień kolegów ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ale jak się śmieją? Że się ruchacie czy co? xD U mnie jak ktoś ma dziewczyne to się nie wtrąca, po prostu nic nie mówi. Zmień kolegów ;d

Głupie dogadywanie, przykład dałem wyżej.... Lub coś takiego " calowales sie z nią? Fuuuj"

Opublikowano

Stary miej wyjebane na znajomych, może to ta jedyna?

Będzie z tobą do końca itp...

A znajomi tak pójdą swoją drogą pobędą z tobą kilka lat jeszcze, kontakt wam się urwie i dupa...

I będziesz żałował że z nią nie chodzisz.

Wyjebka totalna na cwelów którzy z ciebie będą się nabijali..

Masz dziewczynę, kpij z nich że oni muszą się zadowalać sobą ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Wstydzisz sie Jej? Pff... Co cie kurwa inni obchodzą koleś? Miej wyjebane.. Ciesz sie że masz możliwość mieć laske, bo tamci pewnie nie..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Tylko mi nie mów, że się nimi przejmujesz? Jeśli tak to jesteś głupi. <bez obrazy>

Jeśli rzeczywiście Ci na niej zależy, to ona Ci wystarczy, nikt inny.

Opublikowano

Pewnie Twoi kumple to nerdy, którzy jedyną dziewczynę w swoim życiu będą widzieć na pewnych stronach lub w gazecie. Nie przejmuj się nimi ziomuś. Rób to co masz robić ;)

Opublikowano

wtf? Wytykać to, że masz dziewczynę ? To, że oni nie mają to nie znaczy, że ty masz nie mieć. Jeśli się kochacie to chodź z nią. btw tacy kumple to nie kumple, którzy się z Ciebie śmieją, a szczególnie w takich sprawach.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mhm....

• "Lokacja:Jinno"

Miej wyjebane na tych pseudo kumpli, jak mówisz, mała miejscowość, to zamiast zając się swoimi garami to do innych się wpierdalaj... zazdrość ich zżera i tyle... Za kilka lat spojrzą na to inaczej...

13664882807433335623.png

Opublikowano

Pierdol ich, najlepiej to zmień towarzystwo. Skoro i Ty, i ona CIę kocha, to co za problem?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...